leren drummen
Dat is geen geld

Meld je aan voor muziekles in regio Zwolle

Aan wachttijden doen we niet bij muziekschool MEC Muziekschool. Meld je vandaag nog aan en stroom volgende week in bij de muziekles die jij leuk vindt. Wil je eerst kijken of het iets voor jou is? Bel dan 0522-750921 voor een gratis proefles.

muziekdocenten

Aanmelden voor muziekles

Wij hebben altijd plek voor nieuwe leerlingen. Je stroomt dus direct in bij een van onze muziekscholen in Zwolle en omgeving. Om je aan te melden, vul je het inschrijfformulier in en stuur je het per post of e-mail naar de administratie:

Muziekschool MEC Rouveen
Ouderijksweg 255-2
7954 EJ Rouveen
info@mecmuziek.nl

Met het ondertekenen van het inschrijfformulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

muziekeducatie

Betaalbare muzieklessen

Onze muziekschool in Zwolle en omstreken hanteert voordelige tarieven. Zo kan iedereen kennismaken met muziek. De tarieven gelden voor elk instrument en zijn op basis van 1 les per week, met uitzondering van vakanties. MEC Muziekschool geeft minimaal 38 lessen per jaar. De jaarlijkse contributie wordt in 12 maanden afgeschreven.

Leerlingen tot 21 jaar, ( vrijgesteld van btw)

Groepsles à 30 minuten € 51,50 per maand

Privéles à 20 minuten

 

€ 56,50 per maand 

Leerlingen ouder dan 21 jaar ( incl BTW)

Groepsles à 30 minuten € 61,50 per maand
Privéles à 20 minuten € 67,50 per maand 
 

Vakanties en feestdagen

Op feestdagen en tijdens de basisschoolvakanties zijn onze muziekscholen in Zwolle en omgeving gesloten. Wij hanteren de data zoals aangegeven in de landelijke richtlijnen. Let op! De muziekschool in Wezep valt onder een andere regio dan de rest van onze locaties in Zwolle, Rouveen, Genemuiden, Nieuwleusen en Hoogeveen.