muziek in het onderwijs
Laat je leiden door de muziek

Gitaarles volgen in Zwolle

Muziekschool
De leukste pianoles in Zwolle volgen

 

Wil je piano leren spelen, het liefst gitaarles volgen of een ander instrument onder de knie krijgen? Kom dan les volgen bij MEC Muziekschool. Hier leer je op een ontspannen en leuke manier jouw favoriete instrument bespelen. We bieden muzieklessen voor jong en oud, in een groepje of individueel, net zoals jij dat wilt. Je krijgt les van professionele muziekdocenten en muzikanten die hun passie voor hun instrument graag aan je overdragen. Bij onze muziekschool staat plezier in muziek maken dan ook voorop. 
 

MEC Muziekschool vind je op acht locaties, onder andere in Rouveen, Hoogeveen, Nieuwleusen, Wezep en we hebben verschillende vestigingen in Zwolle waar je gitaarles en pianoles kunt volgen. Bovendien kan je in onze muziekschool altijd snel instromen want we hanteren geen wachtlijsten. Zo kan je volgende week al beginnen met je muzieklessen!
 

Pianoles voor beginners en gevorderden

Voor iedereen die graag pianoles wil gaan volgen bieden we verschillende mogelijkheden en je kunt starten op allerlei niveaus. Niet alleen bieden we lessen waarbij onze docenten je alle beginselen van het pianospel en notenschrift leren, er zijn ook cursussen voor meer gevorderde pianospelers die graag hun spel verder willen ontwikkelen. Of zich juist willen specialiseren in de genres klassiek, pop, rock of jazz. Ook kan je meteen kiezen voor lessen keyboardspelen. Natuurlijk blijft het niet bij lessen alleen, regelmatig werken we ook toe naar een uitvoering. Samen met andere instrumenten vormen we dan een heus orkest.

Ook gitaarles in Zwolle en omgeving

Naast piano is gitaar een van de meest gekozen instrumenten om te leren spelen. En dat is niet zo gek. Want met een paar lessen tokkel jij straks al een aardig deuntje bij het haardvuur of kan je met enkele akkoorden onder de knie al meespelen met een bandje. In het begin is het aanleren van gitaar altijd even lastig, maar heb je eenmaal de grepen in de vingers, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Zo kan je later van een akoestische gitaar overstappen naar een elektrische gitaar, of bas leren spelen. Onze gitaardocenten geven lessen aan zowel beginners als gevorderden en kunnen de lessen helemaal afstemmen op je wensen. Klassiek, pop, rock, grunge of metal. Zeg het maar! 

Gratis proefles volgen

Enthousiast geworden? Je mag bij ons altijd eerst een proefles komen volgen. Zo kun je ontdekken of het instrument van jouw keuze wat voor je is en meteen kennismaken met onze docenten en gezellige muziekschool.