MEC als muziekpartner

Muziek in de klas is van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen. Daar is iedereen tegenwoordig wel van overtuigd. Maar hoe doe je dat dan? MEC Muziek is een vaste muziekpartner van meer dan 30 scholen in de regio. In overleg stellen we een doorgaande leerlijn vast die past bij de visie van uw school. Wij komen graag langs om voor uw school een plan te maken.

Verschillende onderdelen hebben een plek in onze leerlijn:
Dit is onder andere muziekles door de eigen groepsleerkracht. Wij kunnen uw team trainen hier meer vertrouwd mee te raken en dit zelf te doen.

Daarnaast komen wij graag met instrumentlessen door muziekspecialisten. wij nemen instrumenten mee voor iedere leerling. Samen maken we kennis met instrumenten als de gitaar, ukelele, viool, keyboard en slagwerk.

Tot slot maken wij workshops en lessen op maat die passen bij de thema’s waar u mee werkt of uw projectweek.

Als er een schoolfeest of jubileum te vieren is bieden wij complete muziekdagen. Een muziekfestijn waarbij de hele school een dag lang wordt ondergedompeld in muziek en kan worden afgesloten met een optreden voor ouders en andere genodigden. Een pleinfestijn!

Docenttraining

Docenttraining
Bied uw docenten training om zelf meer muziek in de klas te geven. Actief, gezellig en leerzaam als onderdeel van een studiedag.

Muzieklessen in de klas

Muzieklessen in de klas
Elke maand of om de 14 dagen een muziekdocent in de klas.

Workshops

Workshops
Bestel losse workshops uit ons aanbod voor een leuke les op school. Ook als invulling van uw leerlijn in te zetten.

Ik wil graag een afspraak

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Telefoonnummer (verplicht)

    Eventuele opmerkingen