muziekschool in Zwolle
Een toontje hoger?
Ja, graag!

Muziek in de school, Naar een hoger niveau

Muziek in de klas maakt leren leuk.Het belang daarvan wordt steeds breder gedragen. MEC Brengt ook in uw school muziek voor iedereen. Training van docenten, en plezier met instrumenten en ang voor alle leelringen. Verantwoord muziekonderwijs in een doorgaande leerlijn. Wij helpen u ook subsidie aan te vragen als samenwerkingspartner muziek. Maak een vrijblijvende afspraak via info@mecmuziek.nl en onze adviseur komt graag bij u langs.

Ons aanbod is ook te boeken via:cultuureducatie.stadkamer.nl/ of bij www.cjp.nl

MEC Muziekschool voor het onderwijs

Cultuuronderwijs is een belangrijk onderdeel van het lesprogramma voor kinderen. Muziekles laat hen op een speelse manier kennismaken met noten, klanken en ritme. MEC Muziekschool helpt scholen bij het verwerken van cultuuronderwijs in het schoolprogramma. Denk hierbij aan workshops, korte cursussen en lessenseries voor alle klassen. Wij hebben zelf veel instrumenten om echte muziekbeleving mee te nemen in de school. Neem contact op met onze muziekschool voor alle mogelijkheden.

Trainingen voor leerkrachten

Muziekles geven vraagt bepaalde vaardigheden van een leerkracht. Zo moet je weten welke muziek en welke werkvormen bij een bepaalde leeftijdsgroep passen. Deze vaardigheden komen steeds minder aan bod tijdens de beroepsopleidingen. Daarom biedt MEC Muziekschool een compleet trainingspakket voor leerkrachten die muziekonderwijs willen geven. We hebben dit ontwikkeld in samenwerking met muziekmethode Eigenwijsdigitaal.nl. Zo kan iedere leerkracht zelf de muziekles verzorgen. Ook kunt u als docent zelf gitaar of toetsen leren spelen om zelf te begeleiden in de klas.