Nu de mogelijkheden groter worden binnen de school, komen wij graag nu binnen de school met muziek. Wat denk u van een fantastisch pleinfestijn voor de hele school. Of een kennismaking met instrumenten? Een geweldige beleving voor de leerlingen!

MEC muziek is een aanbieder van cultuur in de school. Als vaste cultuurpartner van meer dan 40 scholen in de regio’s Zwolle, Overijssel en Gelderland willen wij juist u uw aandacht vragen voor meer cultuur in de school. Met deze nieuwsbrief willen we de aandacht voor muziek en cultuur in de school onder de aandacht brengen. Iedereen is het er over eens hoe belangrijk muziek en cultuur zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Een goede leerlijn binnen de school opzetten is een heel ander verhaal. Wij willen u hierbij ondersteunen of deze zorg uit handen nemen.

Met onze vaste samenwerkingspartners maken wij in de komende tijd graag een afspraak om het muziekaanbod voor het komende seizoen te bespreken. Bent u nieuw bij ons? Dan maken we graag een vrijblijvende afspraak om het cultuur- en of educatieaanbod vorm te geven.

U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak.
info@mecmuziek.nl of bel 0522-750921 / 06-46033925